Armbandjes 2.0

Door corona konden we dit jaar niet naar Frankrijk om de Alpe d’Huez op te gaan lopen. Super jammer! Volgend jaar hopen we wel te kunnen gaan.  

Om geld in te blijven zamelen voor het KWF blijf ik zelfgemaakte armbandjes verkopen.  Maar nu wel andere armbandjes dan vorig jaar.  

Ik ga elastische armbandjes maken.  Armbandjes in 3 kleuren, grijs, zwart en roze met een hartje, letter, woord of naam. Alles kan!  

Ik maak alle armbandjes op bestelling en kom het bij je bezorgen of ik stuur het naar je op als je wat verder weg woont.  

De armbandjes kosten 5 euro per stuk. Wil je mij steunen en een armbandje bestellen? Stuur dan even een mailtje naar blaal2beatcancer@gmail.com.

Ik heb ook nog wat armbandjes over van vorig jaar, deze kun je nu kopen voor €3,50 per stuk of 2 voor €5.

 Ben je benieuwd waarom ik eigenlijk meedoe met de Alpe d’HuZes en me inzet voor het goede doel? Lees dan mij verhaal hieronder.:

 Mijn naam is Lucky en met mijn armbandjes wil ik veel geld ophalen om ervoor te zorgen dat er niemand meer dood hoeft te gaan aan kanker. 

In 2013 kreeg ik te horen dat opa kanker had, Op het begin zat het in zijn nier, van de buitenkant merkte je er niks van, je zou nooit zeggen dat hij toen kanker had. Daarna ging het uitzaaien naar zijn longen en daarna zat het ook in opa zijn hersenen. Je zag toen snel verandering in alles. Uiteindelijk zat hij ook in een rolstoel. Ik vond het al pijn doen om naar hem te kijken. 

Op 26 oktober 2018 is hij helaas gestorven na 6 jaar vechten tegen de stomme ziekte kanker. Ik was zo verdrietig maar ook boos. Ik was niet boos op opa maar op de ziekte. Niet alleen de persoon die ziek is lijdt eronder, ook de mensen eromheen. Het is natuurlijk wel harder voor de persoon die ziek is maar andere mensen voelen ook de pijn die ze elke dag mee moeten dragen. Niemand verdient het om zo ziek te zijn. 

Ik wil gewoon dat niemand zich nog zorgen hoeft te maken om de ziekte kanker. Daarom maak ik armbandjes die ik verkoop. Als jij er eentje koopt zijn we weer een stapje dichterbij. Steun je mij? 

X Lucky