Blaalse Dorpsquiz 2024

DE INSCHRIJVINGEN VOOR 2024 ZIJN GESLOTEN!!!

In 2017 werd de eerste Blaalse Dorpsquiz gehouden. Met 60 deelnemende teams was dit meteen een groot succes. Er werd al snel besloten dat dit een jaarlijks evenement zou worden en er volgden nog 2 zeer geslaagde edities. 

Helaas gooide Corona in 2020 roet in het eten en moesten we meerdere keren het besluit nemen om de dorpsquiz uit te stellen. Want als we een Blaalse Dorpsquiz organiseren, willen we dat goed doen en er 100% voor gaan. In 2022 hebben we de 4e editie georganiseerd en het was weer één groot feest in het hele dorp.

Het komende jaar gaat dan ook ons eerste jubileum zijn, want de 5e editie van de Blaalse Dorpsquiz staat op de rol voor vrijdag 12 april 2024.

Dus heb jij zin in een avondje gezelligheid met vrienden, familie, sportmaten of de buurtvereniging?  Schrijf je dan snel in via de link onderaan de pagina.

Wij kunnen niet zonder onze fantastische sponsoren!

Met trots stellen wij aan jullie voor, onze sponsoren!

Naast het inschrijfgeld vanuit de deelnemende teams hebben we dit jaar ook sponsoren die ons steunen. Hiervan gaat ook het volledige bedrag naar het goede doel en daar zijn we ontzettend trots op. Jullie zullen ze ook zeker nog terug gaan zien in het quizboek maar hier willen we ze alvast even in het zonnetje zetten en bedanken voor hun bijdrage!

Hoe gaat het in zijn werk?

Inschrijven doe je als groep. Het aantal maakt niet uit, maar gezien de hoeveelheid vragen adviseren wij 10 tot 15 personen per team. We raden aan om geen groepen in te schrijven groter dan 15 personen.

Zijn jullie met meer dan 15 personen? Dan zou je kunnen overwegen om 2 teams in te schrijven. Leuk voor de onderlinge rivaliteit.

Op de quizavond haalt de teamcaptain om klokslag 19.00uur het quizboek op, deze ligt klaar op een centrale plek in Bladel, deze locatie wordt gedeeld met de teamcaptains. In dit quizboek staan alle vragen, opdrachten en geheime opdrachten.

Je zoekt een locatie waar je met je groepje de quiz gaat uitvoeren. Dat kan bij iemand thuis zijn, in een café of in een kantine. Alles mag, maar het is wel handig als het in Bladel is.

De quiz bestaat uit vragen en opdrachten. Je mag alle hulpmiddelen gebruiken: telefoons, Google, slimme familieleden, helderzienden… Voor de opdrachten kan het zijn dat je de quiz locatie moet verlaten, misschien wel om naar een geheime locatie te gaan. Op deze locaties moet dan een opdracht uitgevoerd worden waarmee je punten kan verdienen.

Klokslag 23:30 moet ieder team de ingevulde quiz ingeleverd hebben op een centrale locatie in Bladel, dit is dezelfde locatie als waar je het boek ophaalt aan het begin van de avond. Zorg dat je niet te laat bent!

Wie organiseert de Dorpsquiz?

De Blaalse Dorpsquiz wordt georganiseerd door Blaal2BeatCancer.

Blaal2BeatCancer, een samengeraapt zooitje maar ook een team met een plan.

In 2017 is Blaal2BeatCancer opgericht met maar één doel: zorgen dat er niemand meer dood gaat aan kanker. Dat is onze droom en tegelijk de droom van velen. En wij zijn ervan overtuigd dat dromen uit kunnen komen als we er maar gezamenlijk de schouders onder zetten. Daarom doen wat wij doen en dat is geld inzamelen voor de wetenschap die onze droom moet laten uitkomen. 

Inschrijven?

Wat leuk dat jullie mee willen doen.
De kosten van deelname voor je hele team is €45,-
Deze €45,- gaat in zijn geheel naar het goede doel.

Geen twijfel meer? Natuurlijk niet! Op naar de EEUWIGE ROEM, en natuurlijk ook echte prijzen!
Schrijf je hieronder in en zorg ervoor dat je niks mist van deze speciale jubileum editie!

DE INSCHRIJVINGEN VOOR 2024 ZIJN GESLOTEN!!!