Een jaar geen Alpe d’HuZes of Giro di KiKa

De donateurs die ons gesteund hebben, zowel individuele mensen en bedrijven, zijn we erg dankbaar!

De wereld om ons heen is veranderd. De wereld vecht tegen een virus wat zich nog moeilijk laat grijpen. We zitten allemaal intelligent thuis en evenementen zijn afgelast. Zo ook Alpe d’HuZes, Giro di KiKa en alle evenementen die Blaal2BeatCancer nog voor jullie wilde organiseren. 

Wij begrijpen de situatie en staan volledig achter het annuleren van twee mooie en speciale evenementen. Maar ons gevoel is dubbel…want aan de andere kant is er nog steeds veel geld nodig voor de strijd tegen (kinder)kanker. Daarom gaat Blaal2BeatCancer door met inzamelen van geld voor het KWF en KiKa. Al zullen ook onze evenementen tot na de zomer tot stilstand komen. Uiteraard gaan we op zoek naar creatieve acties die in een 1,5 meter maatschappij tot zijn recht komen.

Aan de bedrijven die een sponsorpakket hebben afgenomen: We gaan onze uiterste best doen om de dingen na te komen die we beloofd hebben. De sponsorshirts met de logo’s krijgen jullie! En de trainingsshirts zijn binnen waar al logo’s op worden gedrukt dus daar gaan alle leden van Blaal2BeatCancer hun training mee voortzetten. De rondleiding in het Prinses Maxima ziekenhuis voor kinderoncologie moeten we even uitstellen, evenals de fietstocht in Limburg met het team. Daar hebben jullie in deze tijd vast begrip voor. Maar zodra de situatie het toelaat gaan we dit uiteraard voor jullie regelen!

 En volgend jaar? Nagenoeg alle deelnemers gaan volgend jaar deelnemen aan Alpe d’HuZes of Giro di KiKa. En we starten onze acties in een mooie nazomer weer op.

Er is één belangrijk ding dat we in al die jaren geleerd hebben tijdens onze inzet voor Alpe d’HuZes en dat is dat opgeven geen optie is. Niet bij het onder controle krijgen van Corona…en niet bij het ons inzetten in de strijd tegen kanker.

Nogmaals iedereen bedankt voor de steun! En we hopen dat iedereen ons blijft steunen om uiteindelijk, na Corona, ook kanker onder controle te krijgen!

Stay safe! En pas goed op elkaar!