DreamRides

 

Een eigen initiatief

Kinderen horen zorgeloos buiten te kunnen spelen zonder zich druk te maken over hun gezondheid. Hoe vanzelfsprekend dit ook is, het is niet voor iedereen weggelegd. Voor kinderen met de diagnose kanker verandert hun leven van het ene op het andere moment, voor de ouders staat alles op zijn kop en iedereen leeft van dag tog tussen hoop en vrees.

Blaal2BeatCancer zet zich al jaren in voor de strijd tegen kanker. Ooit begonnen met deelname aan Alpe d’HuZes (KWF), deelgenomen aan Giro di KiKa en dit jaar gaan we met een volledig eigen event, DreamRides, geld inzamelen voor Prinses Maxima Centrum.

Tijdens de eerste editie van DreamRides gaan 8 renners van het Meer van Geneve naar de Middellandse Zee rijden. Daarbij worden 800 kilometers afgelegd en 20.000 hoogtemeters gemaakt tijdens 6 etappes.

Het evenement wordt volledig door de deelnemers en de ondersteuning georganiseerd.

Het geld dat we inzamelen komt direct ten goede aan de Ouder Kind Kamers die in het Prinses Maxima Centrum beschikbaar zijn om de ouders en familie de mogelijkheid te geven om hun kind (of broer of zus) bij te staan in de moeilijke tijd. 

De ouder-kindkamers creëren een eigen thuis met zelfs een eigen balkon zodat kind en ouders makkelijk even de buitenlucht kunnen opzoeken. De ouder-kindkamers
zijn een unieke voorziening en geven het gevoel dat het gewone leven nog zoveel mogelijk doorgaat.

Mastbos 56

5531 MX Bladel Nederland

blaal2beatcancer@gmail.com

06 - 292 79 379