Fietsen en puzzelen was een groot succes

In de maanden oktober en november kon er genoten worden van de uitgestippelde fietsroute en moest er als opdracht onderweg foto’s gevonden worden.

We zijn super tevreden met het aantal deelnemers van de 1e editie van deze fietstocht en de leuke en positieve reacties die we hebben mogen ontvangen.

Er zijn in totaal 80 routes verkocht, wat een geweldige opbrengst van €600,- heeft opgeleverd, deze opbrengst komt volledig ten goede van KIKA.

De prijswinnaars zijn allemaal reeds telefonisch benaderd en iedereen heeft zijn/haar prijs in ontvangst mogen nemen.

Als hoofdprijs voor zowel de kleine route als de grote route hebben we, dankzij Herberg de Negende Zaeligheyd in Bergeijk, een 3-gangen-zaelig-keuzemenu weg mogen geven aan de winnaars. Hieronder 1 van de gelukkige winnaars die de prijs in ontvangst hebben genomen.

 

We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen en zullen daarom komend jaar wederom een Fiets-Foto-Puzzel-Tocht gaan organiseren vanuit Blaal2BeatCancer.

Momenteel hebben we een auto puzzel tocht georganiseerd voor de wintermaanden, ook zullen we kijken naar een wandel editie in het voorjaar.

Houd onze website en facebook pagina dan ook goed in de gaten voor de lopende acties en alles wat er nog aan zit te komen.

 

Dan rest ons alleen nog de volgorde te vertellen van de foto’s van zowel de korte route als de lange route. 

Volgorde korte route: 4,B,C,G,W,D,3,S,6,Q,T,H,R,J,1,8,9,F,5,X,A,P,2,7     

Volgorde lange route: D,S,9,8,B,5,7,W,L,P,1,K,M,3,X,A,R,4,V,F,C,U,J,Q,H,T,G,Z,2,6

Nogmaals bedankt voor jullie deelname en hiermee steun aan het goede doel.

 

Jeroen Kalsbeek