Heerlijke wijn

Ook dit jaar hebben we weer 2 heerlijke wijnen in de aanbieding! Een witte en een rode wijn, afkomstig van wijnkoperij Van Lieverlee.

In het bruisende dorpshart van Hilvarenbeek en sinds een aantal jaar ook in het prachtige Bladel, vind je Wijnkoperij Van Lieverlee. Een wijnwinkel met een groot assortiment aan wijnen en een diversiteit aan gedestilleerd. Van betaalbare huiswijnen tot exclusieve topwijnen. Van mooie, klassieke Franse en Italiaanse wijnen tot verrassende wijnen uit de Chili, Argentinië en Californië. Daarnaast kun je bij Van Lieverlee terecht voor single malt whisky’s, jenevers, likeuren en ander gedistilleerd. De moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen. Wij zijn erg blij dat van Lieverlee de samenwerking aan wil gaan met Blaal2BeatCancer.

Wat hebben we in de aanbieding?

Witte wijn: les cépages ENSEMBLE Blanc
In de geur van deze wijn herken je duidelijk grapefruit en perzik en een hint van groene appel. De smaak is zacht en rond met hier ook weer grapefruit en een fris groen appeltje in de afdronk

Rode wijn: les cépages ENSEMBLE Rouge
Boordevol roodfruit, cassis en zwarte kersen. Mond vullend, merlot geeft veel fruit en cabernet sauvignon wat structuur.

Ze kosten 7,50 per fles.