Heerlijke zelfgemaakte worstenbroodjes

Ik ben Djaydy en de jongste deelnemer van het team Blaal2BeatCancer. Dit jaar ga ik samen met papa, mama en Lucky en de rest van het team de Alpe d’Huez oplopen tijdens de Alpe d’HuZes. Mijn opa en oma zijn doodgegaan aan kanker, dit vind ik niet leuk. Ik wil dat er niemand meer dood gaat aan kanker.

Ik wil geld inzamelen zodat er onderzoek gedaan kan worden om mensen beter te maken die kanker hebben.
Samen met papa en mama heb ik bedacht om worstenbroodjes te gaan verkopen.

Ik zou het leuk vinden als je worstenbroodjes van me wilt kopen. De worstenbroodjes kosten €1,50 per stuk, je kunt ze bestellen via de knop hieronder. Deze actie is in samenwerking met de Beverdijcken opgezet.

Vanaf donderdag 26 januari kan je je bestelling doorgeven t/m uiterlijk donderdag 16 februari.
We kunnen gedurende deze periode op alle woensdagen en vrijdagen je bestelling bezorgen (in de Kempen). Daarnaast hebben we 1 algemene afhaaldag en dat is op 17 februari, je kunt de worstenbroodjes dan afhalen op de Beverdijcken 4 in Bladel.