Albert Nabben

This is my church, this is where i heal my hurts

Mijn naam is Albert Nabben, vaker Appie genoemd.Op 8-8-2008 stierf mijn vader aan kanker, voor mij de aanleiding om in 2009 voor het eerst deel te nemen aan Alpe d’HuZes. Vol emoties reed ik op 4 Juni 2009 met een team van Achmea en 1500 andere deelnemers 6 keer die berg omhoog.Ik werd meteen gegrepen door het virus; ik kon in het begin moeilijk bevatten hoe het toch kon dat al die mensen er zo’n feest van maakten. Maar, hoe als je dan even denkt, hoe zou mijn vader willen dat ik dit zou aanpakken dan vallen alle stukjes op zijn plek.
Er is ruimte voor verdriet en angst, maar vooral ook voor vreugde en kracht.
Na die eerste editie ben ik nog 7 keer aanwezig geweest waarvan 3 als deelnemer, bijna alle keren met mijn Alpe d’HuZes maatje Rob, Ik had inmiddels ook Kim leren kennen en vol enthousiasme geluisterd naar haar verhalen over Maxima Medisch Centrum waar zij werkt.
Toen Rob in 2019 het plan oppakte om de Giro di KiKa te gaan rijden werd ik ook gelijk enthousiast, helaas kon ik dat jaar niet aanhaken, maar de editie van 2020 was een feestje.
Ook vorig jaar had ik andere plannen die niet matchten met de eerste editie van DreamRides, maar dit jaar heb ik er alles aan gedaan om de agenda vrij te maken.Samen met Rob, Kim en nog vele andere Kanjers van kust naar kust door de Pyryneeën, voor het Maximaal bewegen programma van Maxima Medisch Centrum.Voor mij de perfecte ingrediënten om angst en verdriet om te zetten naar kracht en vreugde.
Ik hoop hiermee niet alleen heel veel geld op te halen voor dit fantastische doel, maar ook een inspiratie te zijn voor anderen om op zoek te gaan naar hun church.

Mastbos 56

5531 MX Bladel Nederland

blaal2beatcancer@gmail.com

06 - 292 79 379