Hellen van de Heuvel

Dit jaar ben ik vrijwilliger en neem ik deel aan de Alpe D’HuZus

2022 Mijn eerste jaar op de Alpe d’huZes. Wat een geweldige,  emotionele en rustgevende ervaring. Na 3 jaar voorbereiding mochten mijn mountainbike en ik de berg op.  

Met een prachtig clubje mensen hebben we ruim een week op de camping geleefd, gezamenlijk gegeten en prachtige trainingstrips gemaakt.  
Als voorbereiding op die prachtige dag, de eerste donderdag van juni, de Alpe d’huZes dag.

En dan is daar die dag, ’s morgens in alle vroegte sta je (al een hele tijd) klaar om te vertrekken en éindelijk vooraan de startstreep… besef je dat de zenuwen je de baas zijn en moet je nog net even naar toilet… Volgende ronde toch gestart en daar ga je, fietsers komen je voorbij,  je gaat wandelaars voorbij.  Passeert bochten met kaarsen die je er zelf hebt laten neerzetten en toen ik het al helemaal niet verwachtte liepen daar halverwege de berg mijn zussen en mijn man… Wat een emotie.  Dat was een heftige ervaring.  Al met al een super mooie week,  met geweldige herinneringen. 

Komend jaar ga ik mee als vrijwilliger,  ik heb gezien wat je er kunt betekenen.  Voor je team,  maar ook voor anderen.  Ik heb me in geschreven om de Alpe d’huZus te gaan lopen.  Deze tocht is op de woensdag vóór de Alpe d’huZes. 
Ik durf nu al gerust te zeggen: ja,  ik ben lichtelijk besmet met het virus Alpe d’huZes. 

Mastbos 56

5531 MX Bladel Nederland

blaal2beatcancer@gmail.com

06 - 292 79 379