Nicole Leijen

Het gaat er dit jaar echt van komen!

Het gaat er echt van komen! In 2024 heb ik m’n vuurdoop en ga ik die berg te voet beklimmen, 2x.

Al zeker 10 jaar staat het op m’n denkbeeldige lijstje van dingen die mij leuk lijken om ooit nog eens te doen. Maar hoe begin je daar aan in je eentje? Toen Jeroen en later ook Marco mijn collega’s werden en mij aanboden om aan te sluiten bij B2BC was de keuze snel gemaakt. Graag! Super fijn om zowel het geld inzamelen als de ervaring in teamverband te beleven.

Maar waarom wil ik deelnemen?

Ik houd er van om me in te zetten voor de maatschappij. Een sportieve uitdaging ga ik graag aan. Nieuwe ervaringen opdoen en mensen leren kennen houd ik van. Resultaat neer zetten, t liefst met anderen, daar word ik blij van. En het lijkt me een super gave en bijzondere ervaring.

In 2016/2017 kwam daar n extra drive bij. Anderhalf jaar lang heeft m’n man (en ik aan de zijlijn) met hart en ziel gestreden en het is gelukt! Hoewel de herinnering nog vers is, ligt het al weer ver achter ons (2016-2017). Ver genoeg om nu zelf mijn steentje bij te gaan dragen. Want ik heb met eigen ogen gezien en met eigen oren gehoord, dat er inmiddels heel veel mogelijk is. Door onderzoeken weten en kunnen de artsen echt heel veel. En juist dat is uiteindelijk mijn allergrootste drive geworden om deel te nemen aan Alpe d’HuZes en daarmee geld in te zamelen voor KWF. Want om veel te weten en te kunnen is geld nodig. Zo werkt het nu eenmaal.

Voor mij gelukkig dus geen verhaal van strijden en verliezen, maar van meestrijden en winnen💪🏻. En dus ben ik dankbaar. Dankbaar voor de goede afloop, dankbaar voor wat KWF doet, dankbaar voor alle onderzoeken naar kanker en dankbaar voor iedereen die al eens een bijdrage aan KWF heeft geleverd.

Nu is het mijn beurt en ik ga er voor! Ik wil die Alpe d’Hues nu zelf wel eens gaan beklimmen. Ik ben benieuwd.

Europalaan 13

5531 BD Bladel Nederland

blaal2beatcancer@gmail.com

06 - 225 63 246