Steef Waarma

Samen staan we sterk!

In het begin van dit jaar (2023) had ik veel last van mijn buik, en moest ik steeds vaker op een dag naar de WC. Na een tijdje zat er ook bloed bij mijn ontlasting, dus toen toch maar gelijk naar de dokter gegaan. 15 Mei heb ik een darm onderzoek in het ziekenhuis gehad. Want de dokter dacht dat ik, gezien de symptomen, misschien ziekte van crohn had. 

Meteen na het onderzoek een gesprek met de arts die het onderzoek uitvoerde. Zij vertelde ons het nieuws wat nog altijd veel te veel mensen te horen krijgen: Kanker..

Wat er in de autorit naar huis en de dagen die volgen allemaal door je hoofd spookt, is moeilijk te beschrijven. Maar dat het geen pretje is, is wel duidelijk. Vooral omdat ik nog niet wist of er uitzaaiingen waren of niet.

Na een hoop extra onderzoeken ben ik uiteindelijk op 19 juni geopereerd. De operatie ging goed, en de chirurgen hebben een tumor van 10cm en zo’n 25cm darm verwijderd. Na de operatie wilde mijn darmen niet opstarten en heb ik 2 weken in het ziekenhuis gelegen. Maar het aller belangrijkste: de kanker is weg. 

Ik heb een vrij lange revalidatie achter de rug en voel me weer bijna de oude. 

Ik sta nog lang onder controle en de controles die ik tot nu toe heb gehad zien er allemaal goed uit, dus ik heb geluk gehad!

Helaas zijn er nog heel veel mensen die niet hetzelfde geluk hebben en deze kut ziekte niet overleven. Daarom wil ik me in gaan zetten om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker, zodat er ooit een wereld zal zijn zonder kanker. Dat is mijn droom en ik hoop dat jij me daar mee wil helpen! Samen staan we sterk! 💪🏼

Europalaan 13

5531 BD Bladel Nederland

blaal2beatcancer@gmail.com

06 - 225 63 246