Teun Jansen

Sommige kinderen komen niet aan dromen toe

Dromen begint al op jonge leeftijd, maar veel kinderen komen niet eens aan dromen toe.


De afgelopen 3 jaar heb ik me via Alpe d’Huzes ingezet voor het KWF. In 2018 heb ik als deelnemer mogen ervaren dat opgeven geen optie is en dat je mooie dromen moet nastreven. Mijn droom was toen 6x de Alpe opfietsen en ik heb mijn droom mogen vervullen.

Komend jaar ga ik me inzetten voor Giro de Kika samen met mijn team Blaal2beatcancer.  Mijn nieuwe droom. Om ervoor te zorgen dat alle kinderen hun eigen droom kunnen vervullen.


“Giro di KiKa koppelt de sfeer en route van de Giro d’Italia aan een prachtig doel: de strijd tegen kinderkanker.

Blaal2BeatCancer heeft zich de laatste 3 jaar ingezet voor Alpe d’HuZes. Omdat we een droom hebben die we delen met vele andere mensen, namelijk een wereld waar niemand meer dood gaat aan kanker. Omdat onze droom nog geen werkelijkheid is geworden zetten we ons komend jaar ook weer gewoon in voor dit goede doel. Sterker nog…we slaan onze vleugels uit en gaan niet alleen geld ophalen voor Alpe d’HuZes maar ook voor Giro di Kika. Omdat kinderen al helemaal niet dood mogen gaan aan kanker…

In de afgelopen jaren is het genezingspercentage van kinderkanker gestegen van 70 naar 75 procent.
Alle specialisten zijn het erover eens: “er kan nog veel meer winst geboekt worden”. KiKa streeft naar 95 procent genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. De resultaten van alle onderzoeken zijn veelbelovend. Uiteindelijk hopen alle kinderoncologen dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer is.

KiKa heeft een doel: 95% genezingskans voor kinderen met kanker. Om dit te bereiken is er nog veel kostbaar onderzoek nodig. Jouw bijdrage is daarom onmisbaar!

Als we nu eens samen een bijdrage leveren om alle kinderen te kunnen laten dromen?

Mastbos 56

5531 MX Bladel Nederland

blaal2beatcancer@gmail.com

06 - 292 79 379