Toch aan de start

Normaal gezien staan we op de eerste donderdag van juni om half 5 ’s nachts met gezonde spanning aan de start van Alpe d’HuZes. Als het startschot klinkt beginnen vele renners en lopers aan hun tocht naar boven. Duizenden kaarsjes staan op de flanken van de Alpe d’Huez. Op elk kaarsje staat een naam…een naam die we willen herinneren…een naam die we steun willen geven.

Dit jaar is alles anders. Geen renners aan de voet van de Alpe….geen startschot….geen slopende beklimming….geen kaarsjes op de flanken…. Maar nog steeds willen we namen herinneren en nog steeds zijn er mensen die op dit moment strijden tegen kanker.

Daarom zal Blaal2BeatCancer op donderdag 4 juni om 4:30 gewoon aan de start staan. Niet in Frankrijk maar gewoon in Bladel. Bij een kapelletje in Bladel zullen we eerst onze Alpe d’HuZes kaarsen aansteken en even stil staan bij de mensen waarvoor we doen wat we doen. Daarna zullen we vertrekken voor een ritje op de fiets of voor een wandeltocht. Uiteraard met 1,5 meter regel in ons achterhoofd.

We vertrekken in stilte…met de namen op de kaarsen in ons hoofd… We rijden die ochtend niet alleen de zonsopgang tegemoet maar ook onze droom. Wij dromen namelijk, met duizenden Alpe d’HuZes vrijwilligers, over een wereld zonder kanker. Daarom gaan we na koersdag door met onze acties en het vervullen van onze droom. Zodat we in 2021, aan de voet van de Alpe d’Huez, wederom een grote stap hebben gezet naar een wereld zonder kanker.

Wil je ons steunen en met ons mee dromen? Met een donatie, klein of groot, zetten we telkens een stap in de juiste richting. Dat kan op onze actiepagina [LINK].