Uw donatie

 

Wat gebeurt er met uw donatie?

Alle donaties die wij ophalen met onze acties en op onze actie pagina’s gaan naar het KWF of naar KiKa. Met deze donaties worden projecten gefinancierd die worden uitgevoerd door wetenschappers, artsen en andere ‘knappe koppen’.

Blaal2BeatCancer heeft een anti strijkstok aanpak waarmee wij zoveel mogelijk euro’s willen doneren aan het KWF en Kika. Mocht het toch nodig zijn om geld uit te geven (om bijvoorbeeld onze acties te organiseren) zorgen wij ervoor dat elke uitgegeven euro op zijn minst het dubbele opbrengt voor het goed doel!

 100% van de donaties aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker.

 Giro di Kika/Kika-fonds zet de donaties die ze krijgt in voor ondersteuning van het Prinses Máxima Centrum, verbetering van de kwaliteit van de behandeling, onderzoek naar genezing van kinderkanker, vermindering van de bijwerkingen na de behandeling en voorlichting over kinderkanker.

 

Mastbos 56

5531 MX Bladel Nederland

blaal2beatcancer@gmail.com

06 - 292 79 379