Uw donatie

 

Wat gebeurt er met uw donatie?

Alle donaties die wij ophalen met onze acties en op onze actie pagina’s gaan naar het KWF of rechtstreeks naar het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Met deze donaties worden projecten gefinancierd die worden uitgevoerd door wetenschappers, artsen en andere ‘knappe koppen’.

Blaal2BeatCancer heeft een anti strijkstok aanpak waarmee wij zoveel mogelijk euro’s willen doneren aan het KWF, Kika en het Prinses Maxima Centrum. Mocht het toch nodig zijn om geld uit te geven (om bijvoorbeeld onze acties te organiseren) zorgen wij ervoor dat elke uitgegeven euro op zijn minst het dubbele opbrengt voor het goed doel!

100% van de donaties aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker.

De Prinses Máxima Centrum Foundation maakt fondsenwerving mogelijk bij fondsen, particulieren en bedrijven. De stichting heeft tot doel projecten binnen het centrum te realiseren, die buiten de reguliere zorgdekking vallen. Deze projecten dragen bij aan haar missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

 

Europalaan 13

5531 BD Bladel Nederland

blaal2beatcancer@gmail.com

06 - 225 63 246